Novi Sad
11.03.2011.
09:11 > 08:50
Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević, najavio je da će od sledeće nedelje, sa porastom temperature, početi ozbiljnija sanacija oštećenja na putevima.
  • tnt

    12.03.2011 18:08
    Staza za bajkre
    Aloooooo gospoda ispravi i pojacaj stazu za bicikle od GSP do centar. Pogotovo u obe strane od bul. Evrope do Cara Dusana nije uredjena posle sanacije na Futoskom bulevaru.
  • dobra

    12.03.2011 06:41
    Kad vidim i znam čoveka koji brine o saobraćaju u Novom Sadu,onda mogu da konstatujem da je to još i dobro...Čovek koji je fotograf i čije kvalifikacije su nedovoljne i ne odgovaraju radnom mestu i odgovornosti koju obavlja dotični čovek...Kako može neko ka nema pojma o propisima i zakonima,ko nema pojma o radu organa uprave i čije jedine vrednosti su u tome da voli motore da odlučuje i uostalom,pita se za masu veoma bitnih momenata u ovom gradu o saobraćaju.Da li u toj Ligi ima neko ko je pismen da preuzme te poslove ili će oni i dalje postavljati kadar koji nije ni za dečiji park.Molim vas sve koji izađete na glasanje,povedite računa za koga se opredeljujete,zar da kriterij bude poslušnik,onaj koji nema mišljenje i koji sigurno nema pojma o svom poslu ništa.Neka Čanak izađe iz senke ,veelika mu je ,pola grada je prekrila.
  • Ljiljana

    11.03.2011 19:56
    Deo Futoske od bolnice do bul. Evrope bas impresivno izgleda.
  • TT

    11.03.2011 17:54
    a kada će
    biti sanacija nacrtanih parking mesta na mestima koja nisu predviđena za to? stoje stubići da se ljudi nebi parkirali na trotoar, oni skinu stubiće i nacrtaju parking... ima i jedno parking mesto liči na slovo J. u maxima gorkog je parking izgrađen tek na udaljenosti od bus stanice, a oni su ga nacrtali skroz do bus stanice, preko visoke bankine.
  • lela

    11.03.2011 09:34
    masala!
    MASALA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna